Boken på vent: Alex av Pierre Lemaitre

I denne tirsdagspalten  setter jeg fokus på bøker jeg skal lese, dette kan være bøker som har blitt stående i bokhyllen en god stund uten å ha blitt lest eller det kan være bøker jeg nettopp har oppdaget. Har du bøker du vil børste støv av eller har du nettopp oppdaget en bok du har lyst til å snakke om så må du gjerne være med du også.Boken jeg har valgt denne uken er i en sjanger som jeg ikke leser så veldig mye av men hver gang jeg har lest en bok så sier jeg til meg selv at NÅ skal det bli flere for jeg liker jo å lese denne sjangeren men det ender alltid med at det går lang tid mellom hver gang likevel. Kanskje dette skal bli det året som jeg endrer litt på det?

Litt om boken:


Hvem kjenner egentlig Alex? Hun er vakker. Sexy. Tøff. Er det derfor hun er blitt kidnappet, innesperret og utsatt for det utenkelig? 
Overbetjent Camille Verhoeven og hans menn famler i blinde: ingen mistenkte, ingen ledetråd, og håpet svinner fra time til time. Det eneste de vet, er at en kvinne er blitt revet vekk fra fortauet på en gate i Paris og kastet inn i en hvit varebil. 
Men når politiet finner ut av hvor hun har vært innestengt, er situasjonen langt ifra den de trodde. 


Så står det videre at «Alex» er thrilleren som får det til å gå iskaldt nedover ryggen din. Det handler om morderisk galskap og er drevet av en djevelsk logikk. Du legger den ikke fra deg.


Neivel, det gjenstår å se. Går alt etter planen så blir denne begynt på neste uke, på leselisten for denne uken står Et blått sjal av bly og  Silo.


Har du lest eller tenkt til å lese denne?
Her ser du hvordan du kan delta på «Boken på vent»!

 1. Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke egen blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 2. Link innlegget ditt i linkefunksjonen over her.
 3. Deler du innlegget på twitter så bruk gjerne hashtag #bokenpåvent
 4. Besøk de andre bloggene og se hvilken bok de har på vent, kanskje du kan plukke opp et boktips eller to?
 5. Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

22 kommentarer om “Boken på vent: Alex av Pierre Lemaitre

 1. Alltid kjekt å lese ei god krimbok. Trur eg har høyrt om denne, kanskje som ein vårnyheit? Silo har eg bestemt meg for å lese, utfordre meg sjølv med ei bok i denne sjangeren. Har sagt det før, men NO skal det skje. Lag ein fin dag og lukke til med dagens oppskrift 🙂

  Liker

 2. Fikk lyst til å lese noe skikkelig spennende nå. Kanskje Alex blir mitt valg? Er snart på reise hjem etter halvannen uke borte. Blir nok litt lesing på båten. Ha en fin tirsdag!

  Liker

 3. Høres ut som en skikkelig spennende Thriller….leser også for lite thrillere, enda de er jo så spennende og nervepirrende noen ganger. Noterte meg denne. Gleder meg til å høre mer om den etterhvert 🙂 Silo har jeg lagt av, den skal helt klart leses. Allerede mye spennende som har kommet ut av 2015 bøker, kommer nok ikke til å mangle lesestoff i år heller 🙂 Kos deg Beathe! Gøy å delta igjen her hos deg!

  Liker

 4. Ikke umulig at denne boken kommer på leselisten min. Vi har den som leseeksemplar på jobb, så det kan godt hende den blir med meg hjem etter hvert 🙂 Ønsker deg en strålende tirsdag 🙂

  Liker

 5. Vi har visst valgt samme bok i dag 🙂 Litt morsomt siden jeg hadde fire bøker å velge mellom.
  Det ser kanskje ut som den er mer en thriller enn en krim, men den er da en krim og.
  Jeg har fått den vanen at jeg har krimbøker på nattbordet, det passer meg fint siden krim alltid får meg til å slappe av, og så går bøkene videre til mannen mitt sitt nattbord etterpå 🙂 Ønsker deg en fin tirsdag, Beathe!

  Liker

 6. Jeg leste en knallgod anmeldelse av denne boka i Adresseavisa i går. De ga den en 6er. Det var flere ting i den anmeldelsen som trigget min nysgerrighet, så jeg har lyst til å lese den. Men nå? Prøver å holde igjen litt da jeg har flere krimbøker på vent enda..
  Ha en fin tirsdag!

  Liker

 7. Kjekt å ha deg med igjen også, Isabella men jeg har full forståelse for at det kan være travle tider. Ha en fin ettermiddag / kveld:-)

  Liker

 8. Det gjør ingen verdens ting, jeg er dårlig på å lese krim enda jeg liker det veldig godt. Det blir spennende å se hva vi syntes om den når den er lest. Ha en fin ettermiddag / kveld, Astrid Terese:-)

  Liker

 9. Javisst gjorde du det, leste den på sengen på nettbrettet i går kveld men så glemte jeg å gå inn å kommentere i morges. Iler inn å leser igjen.

  Liker

 10. Såpass ja, da er det kanskje håp om at den er noe da, Jeg skal i hvert fall lese den du og flere andre har lest den siste tiden så får jeg se hva det blir etter det. Ønsker deg en fin ettermiddag / kveld:-)

  Liker

 11. Jeg kjenner bare at jeg henger meg sånn opp i at hun er sexy, vakker og tøff – hva med smart. Hva med smart, hva er galt med det liksom? he he 😉 Det kan se ut som om innholdet er bedre enn hva vaskeseddelen lover, om man skal tro anmeldelsene.

  Liker

 12. Den har jeg også på vent, og den skal leses, vet bare ikke når. Må bare lese noen andre bøker først. Men alt til sin tid:)

  Liker

Kommentarer er stengt.