Februar -En oppsummering

Februar er i ferd med å takke for seg, men før vi slipper mars inn dørene er det på tide å oppsummere måneden som har gått. OL er over for denne gang og om et par uker er skisesongen blant proffene det samme,for meg kunne de holdt på enda lenger, men de må vel ha litt ferie de også før de lader opp til neste sesong. Lett for meg som bare driver med sofaski og si at de burde hatt en mye lengre sesong.Nå er det ikke skisesongen som skal oppsummeres men min bok-verden i februar som skal gjøres opp.

BØKER LEST

Syntes ikke at jeg får lest så mye egentlig, men det kan være at det går litt i rykk og napp, enkelte dager sitter jeg å nileser og deretter kan det gå flere dager på rad hvor jeg bare får lest litt på sengen om kvelden. Men ved opptelling så har jeg lest 14 bøker denne måneden og det er jeg godt fornøyd med.
Tidligere denne måneden var jeg og fikk tak i nytt lånekort på biblioteket, helst med tanke på å låne ebøker og jeg har lest 3 bøker på eBokBib og begynt på den fjerde og det er veldig bra!
Her er bøkene jeg har lest i februar.

«Nådeløs vår»

BOKBLOGGERPRISEN  2014

Bøker som er lest denne måneden og som kan nomineres til bokbloggerprisen 2014 er : Hvis du lyver, Gapestokk og Heimekontor i gravferda.
BØKER OMTALT

Av de 14 bøkene som er lest så har jeg skrevet omtale på 11 av dem, de resterende 3 kommer så snart jeg har skrevet dem ferdig.
BØKER PÅBEGYNT

Disse 3 bøkene har jeg begynt på men ikke fullført enda slik at de følger med meg til mars og da tenker jeg på måneden mars og ikke planeten, jeg har ikke tenkt å ta bøkene med meg og dra min kos for å treffe noen små grønne menn oppe i rommet et sted må vite.

Dødsengler som var med meg fra januar, blir spennende å se hvor lenge de må følge meg.
En slette av valmuer som jeg leser på eBokBib.
Om kvelden blir namna ropa heim som er en poetisk fortelling fra en av vårens debutanter.

BØKER KJØPT

Klarte meg veldig bra de to første ukene og mammutsalget skulle jeg holde meg langt unna var planen sånn innerst inne, men når katalogen kom så lagde jeg meg en liten liste over hvilke bøker jeg kunne tenke meg.Jeg syntes ikke at det var så fantastisk gode priser og de aller fleste tror jeg man kan få på andre salg til en langt mer rimelig pris. Jeg har vært veldig flink og bare tre bøker ble kjøpt i februar.

I tillegg har jeg fått noen leseeksemplarer fra ulike forlag.

KORT OPPSUMMERT

Her kan jeg bare gjenta meg selv og sier det samme som jeg sa i januar
– Fornøyd med antall bøker jeg har lest
-Har blitt flink å omtale bøkene rett etter at jeg har lest dem
-Kunne vært flinkere å lese ferdig de påbegynte bøkene fra før jul- dette må jeg få gjort noe med!

SER FREMOVER MOT MARS

Det er herlig å tenke på at våren er i anmarsj og at det blir lysere ute etter hvert. I mars har jeg lyst til å fokusere litt på noen av de påbegynte bøkene, samt og ta fatt på noen av krimseriene jeg har stående som jeg skulle begynt på for lenge siden. Så har jeg jo alle de andre bøkene som jeg «skulle» eller «burde» lest for lenge siden og det dukker stadig opp nye bøker en bare MÅ lese med det samme. Men fint å ha en plan så gjenstår det jo å se om det er slik det blir.

Neste uke er det krimfestival i Oslo og jeg regner med at noen av dere skal dit, jeg skulle ønske at jeg hadde anledning til det men det får vente til en senere en gang. Håper dere får en fin opplevelse dere som skal dit.

HA EN FIN LESE-MÅNED I MARS ALLE SAMMEN!

4 kommentarer om “Februar -En oppsummering

 1. 14 bøker er jo masse da– selv om FUGL er en tynn sak. den har jeg også lest i februar. Elers har jeg lest En mann med navn Ove og Oppløsningstendendenser før jul.. Gapestokk er på leselista mi, snart. Før påske i alle fall. Håper å skrive min oppsummering snart. .God fredag Beathe.:)

  Liker

 2. Reser-leser!
  Jeg har nok ikke lest på langt nær like mye som deg, men jeg kan i det minste si at jeg har lest de tre nye bøkene du har bilde av- og jeg likte dem alle! De er nok ganske ulike, men hvis jeg skal gi favorittstempel til én av dem, så blir nok det «Kjærlighetens historie»- men Ove på en god andreplass!
  Håper du får ei fin helg- med både bøker og litt sofa-ski ;o)

  Liker

 3. Flott oppsummering og en real haug med bøker! Jeg talte 6 av dem, som bøker jeg har lest, og en som jeg skal begynne på i morgen. Favorittene mine blant dine må bli Oppløsningstendenser og Det var stille, det snødde. Lykke til med neste lesemåned, no e det vår!! hi, hi,…:)

  Liker

Kommentarer er stengt.