Boken på vent: Divergent – Opprøreren av Veronica Roth

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese,dette kan være en bok det har vært meningen å lese en stund eller det kan være en bok jeg nettopp har oppdaget. Det kan godt være en bok som ble kjøpt for mange år siden og har ligget å samlet støv i hyllene eller det kan være en bok som nettopp er kjøpt. Har du en bok som venter på å bli lest, må du gjerne være med.


På onsdag kommer den svært så etterlengtede andre boken av Divergent ut, Divergent – opprøreren kommer jeg til å regel rett kaste meg over med det samme den kommer inn dørene. Jeg elsket den første boken og det har vært en lang ventetid som nå heldigvis er snart over. Nå er det krig mellom fraksjonene, og Tris Prior står ovenfor valg hun aldri trodde hun måtte ta. I krig må sider velges, hemmeligheter vil oppstå – og valgene blir enda mer ugjenkallelige – og kraftfulle. 

Neste måned kommer endelig filmen fra den første boken,  hvor blant annet Kate Winslet spiller en av hovedrollene.Jeg gleder meg veldig!


Film-trailer!


Har du lest eller skal du lese disse bøkene?

P.S Minner om Giveawayen min hvor du kan vinne et eksemplar av Erik Engblad sin debutbok «Dønninger» på fredag.

Her ser du hvordan du kan delta på «Boken på vent»!


 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke egen blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link innlegget ditt i linkefunksjonen over her.
 • Deler du på twitter så bruk gjerne #bokenpåvent
 • Besøk de andre bloggene og se hvilke bok de har på vent, kanskje du kan plukke opp et boktips eller to?
 • Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

15 kommentarer om “Boken på vent: Divergent – Opprøreren av Veronica Roth

 1. Denne boken gleder jeg meg til. For ikke å snakke om filmen 🙂 Jeg har lest den første boken i serien og har akkurat spurt om ikke de kan kjøpe inn alle tre på engelsk til biblioteket, for det spørs om jeg holder ut å vente på bok 3 på norsk 🙂 Ønsker deg en fin vårdag, Beathe!

  Liker

 2. Jeg har lest alle tre bøkene jeg, på engelsk da, og jeg elsket dem. Den andre boken er til og med enda bedre enn den første – synes jeg. Så det er bare å glede seg 🙂

  Liker

 3. Jeg klarer nesten ikke å vente på filmen, som jeg gleder meg! Håper at du kan klare å ordne det, jeg må nok vente til bok nummer 3 kommer på norsk men det skal holde hardt det altså. Her var det litt småsurt innimellom i dag, men våren er defintivt i anmarsj og deilig er det!

  Liker

 4. Oi, da gleder meg meg ekstra mye til å lese den, dette er en bok jeg ikke kan få fort nok inn dørene så jeg ser virkelig frem til å kaste meg over den,

  Liker

 5. Har ikke lest denne type bøker før så jeg er ikke mett enda ( heldigvis) men jeg håper at du gir denne en sjanse en gang, har en følelse av at du kommer til å like denne.

  Liker

 6. Leste Divergent-serien på engelsk (det er ikkje så ofte det skjer, men eg klarte ikkje vente på oversettelsen…). For meg var nok andreboka den eg likte minst, men den er absolutt noko å glede seg til likevel! Har lest nokre seriar i denne sjangeren no etterkvart, og Divergent er absolutt ein av favorittane:)

  Liker

Kommentarer er stengt.