Boken på vent:Julelektyre & juleferie!


Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese,dette kan være en bok det har vært meningen å lese en stund eller det kan være en bok jeg nettopp har oppdaget. Det kan godt være en bok som ble kjøpt for mange år siden og har ligget å samlet støv i hyllene eller det kan være en bok som nettopp er kjøpt. Har du en bok som venter på å bli lest, må du gjerne være med.

 Bare en uke igjen til julaften og det er på tide å se litt på hvilke bøker som skal leses denne julen. Er som vanlig veldig optimistisk av meg og har funnet frem fem bøker som jeg har planer om å kose meg med i julen. Da er det bare å håpe at leselysten tar seg litt mer opp igjen…..Songfuglen av Jan Roar Leikvoll – Lykken er en søt hevn av Elizabeth Buchan – En bønn for Venezia av Marina Fiorato – To stemmer av Astri Gill & Ellen Gill  Joahnnessen – Når himmelen faller ned – av Carole Matthews.

De tre første bøkene har jeg fått tidligere i høst fra ulike forlag, To stemmer har jeg bestilt av forfatteren og den kom heldigvis inn dørene i går. Carole Matthews sin bok fant jeg på Rema 1000 og da måtte den bare bli med meg hjem.

Så gjenstår det å se om jeg rekker å lese alle og om det blir disse jeg faktisk leser.

Hva har du planer om å lese i julen?«BOKEN PÅ VENT» TAR JULEFERIE OG ER TILBAKE TIRSDAG 7 JANUAR 2014!

document.write(»); Her ser du hvordan du kan delta på «Boken på vent»!
 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke egen blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link innlegget ditt i linkefunksjonen over her.
 • Deler du på twitter så bruk gjerne #bokenpåvent
 • Besøk de andre bloggene og se hvilke bok de har på vent, kanskje du kan plukke opp et boktips eller to?
 • Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company


15 kommentarer om “Boken på vent:Julelektyre & juleferie!

 1. Har lest en bok av forfatteren og likte den veldig godt, de andre bøkene hennes står på vent her de også.. kanskje 2014 blir det året jeg er veldig flink til å lese mer av det som står i hyllene? En fin tirsdag til deg også:-)

  Liker

 2. Det hørtes ut som fine bøker du hadde valgt ut. To stemmer må jeg virkelig få lest og En bønn for Venezia står her i hyllen min sammen med flere av forfatterens bøker. Jeg har alltid store håp om å få lest når det er ferie og opplever ofte at jeg nesten har det travlere da. Men nyttårshelgen min er ikke så travel, så da kanskje 🙂 Ønsker deg en riktig fin jul Beathe! Klem!

  Liker

 3. Fin bunke med bøker du har planer om å lese i julen! Jeg har nok også vært veldig optimistisk med tanke på hvor mye jeg faktisk får lest, blir spennende å se. Ha en fin uke 🙂

  Liker

 4. Veldig fin bunke med bøker, noe for enhver stemning, håper du får mange gode lesestunder, Beathe. Personlig blir jeg både glad og stolt over at du inkluderer To Stemmer i jule-lesebunken din, noe jeg håper mange tar etter deg i 😉

  Liker

 5. å, dette skal jeg skrive om i morgen! Håper jeg rekker det før fristen 😉
  Jeg rekker garantert å lese i julen, om jeg orker og gidder that is 🙂 Noen ganger er det kos uten også, hehe :O

  Liker

 6. Det er endel andre ting som skjer i julen med julebesøk og jeg liker godt å se på filmer også. Så er det Tour de ski som også kommer til å «stjele» litt tid. En riktig god jul til deg og dine også Astrid Terese:-) Klem!

  Liker

 7. Det er mye annet som skjer også, så det blir lest det som blir lest. Liker å slappe av med en film innimellom også og det er skirenn i romjulen som jeg må få med meg også, men litt lesing blir det. Ja,det blir spennende å se hvor mange som faktisk blir lest. Ha en fin uke du også,Birthe:-)

  Liker

 8. Jeg ser virkelig frem til boken for den forrige traff meg virkelig så det blir spennende.Satser på å få lest litt selv om det naturlig nok er andre ting som også krever litt tid. Ha en fin uke:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.