Boken på vent: Den lange, hvite skyens land


Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese, det kan være en bok som det har vært meningen å lese en stund eller det kan være en bok jeg nettopp har oppdaget. Det kan være også en bok som ble kjøpt for mange år siden og har ligget å samlet støv i hyllene eller det kan være en bok som ble kjøpt i forrige uke. Du må gjerne være med om du har en bok på vent du også.

Boken jeg har på vent i dag kommer ut i slutten av august, men jeg har vært så heldig å få den tilsendt i sommergave av forlaget og den skal etter planen begynnes på om ikke så veldig lenge. Syntes coveret er så nydelig.


(Bilde og tekst: Bazarforlag.com)

Boken er første bind i en trilogi, en storslått familie-saga.Her er info om boken.

London 1852. Helen Davenport er ugift og guvernante i en velstående familie, men lengter etter mann og barn. I New Zealand er det overskudd på gifteklare ungkarer. Da Helen får muligheten til å reise dit for å gifte seg med en sauebonde hun aldri har møtt, bare brevvekslet med, griper hun sjansen.

Samtidig blir den vakre rikmannsdatteren Gwyneira Silkham brukt som innsats i et kortspill. Den mystiske baronen som har vunnet henne, vil gifte henne bort til sønnen sin. Familien er skandalisert, men Gwyn er glad for å begynne et nytt liv i New Zealand, langt fra sosietetslivet i Wales.
På overfarten til Christchurch møtes de to kvinnene og blir venner, til tross for klasseforskjellen. Tilværelsen – og ektemennene – på New Zealand viser seg å bli helt annerledes enn de hadde forestilt seg, og kvinnene må hjelpe hverandre til å skape det livet de hadde håpet på.

En fengslende historie om kjærlighet og hat, tillit og fiendskap, og to familier som er uløselig knyttet sammen.

Ser veldig frem til å begynne på denne serien og er spent på om det er noe for meg. Det virker i hvert fall slik men sikker kan man jo ikke være før en faktisk har lest.
Noen av dere andre som har fått denne også, eller kunne tenkt seg å lest denne?

Fra  book-traileren!

document.write(»); Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

 • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
 • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company


9 kommentarer om “Boken på vent: Den lange, hvite skyens land

 1. Denne har jeg ikke hørt om, men den virker spennende. Har hatt store problemer med internettet i går og i dag, og fikk så vidt lagt inn et innlegg omsider her..
  Ønsker deg en fin tirsdag Beathe.:)

  Liker

 2. Denne høres ut som en bok jeg har lyst å lese. Spennende med ny forfatter, (for meg i alle fall) Takk for tips, og ha en fin tirsdag 🙂

  Liker

 3. denne har eg liggende og tenkte å lese i august 🙂 et fantastisk flott omslagsbilde, og utifra vaskelisten så er det en historie i min gate 😀 skal bli spennende å lese den 😀

  Liker

Kommentarer er stengt.