Ukategorisert

Verdens bokdag – GIVEAWAY!

Senere denne måneden er det som dere vet verdens bokdag, en gammel tradisjon som stammer fra Barcelona og som går ut på at en skal gi en rose og en bok til nære og kjente. I Norge har vi feiret denne dagen siden 1997.

Jeg vil gjerne være med å feire denne dagen og derfor holder jeg en giveaway hvor jeg gir en av dere herlige lesere disse bøkene

Den siste boken er hemmelig for noen hemmeligheter må en ha, jeg kan røpe såpass at det er en krimbok.  Charlotte Link bøkene har jeg fått sponset av Bastion forlag og den hemmelige boken har jeg kjøpt selv.

Det eneste du trenger å gjøre er å gi beskjed i kommentarfeltet under her at du kunne tenkt deg denne bokpakken.

Jeg trekker en vinner på Verdens bokdag den 23 april  ca kl 20.00 og du kan melde deg på helt frem til trekningen.

DENNE GIVEAWAYEN  ER AVSLUTTET!

78 tanker om “Verdens bokdag – GIVEAWAY!”

 1. Skulle gjerne vore med, men las «et ekkl av skyld» i januar og blei dessverre ikkje veldig imponert, men lykke til med giveawayen og ha ei fin veke

  Liker

 2. Så spennende da! Jeg blir selfølgelig med på denne. Og så må jeg planlegge noe til mine nærmeste på bokdagen. Fin påminnelse, Beathe.

  Liker

 3. Klart jeg vil være med på trekning 🙂 Alltid gøy med nye forfattere, og Charlotte Link har jeg ikke lest. Ni-koser meg med Katherine Pancol, og tenkte på deg, disse bøkene kommer du til å elske. Ikke la deg skremme av at de er tykke, begynn med den første, og så er du frelst 🙂

  Liker

 4. Har ikke lest disse selv heller, men jeg fikk dobbelt opp og det trenger jeg ikke. Ja, jeg får sende en mail til forlaget og spørre pent,men jeg tror jeg begynner på den første boken i så fall. Kos deg med boken:-)

  Liker

 5. Jeg blir med, så klart. Er inne i en skikkelig krimstim, selv om jeg skal prøve å ha en liten pause akkurat nå. Og Link har jeg ikke lest. God natt::)

  Liker

 6. Hei,oppdaget gi bort-en din nå,og denne vil jeg gjerne være med på.Charlotte Link er ny for meg,men er veldig klar for å lese krim. Høres spennende ut.
  Hilsen John Magne. (jmag-vaa@online.no)

  Liker

 7. Sitter og googler Verdens bokdag for å finne ideer til noe å gjøre på jobben denne dagen! Jobber som bibliotekar på et skolebibliotek 🙂 Ser ut som en fin blogg, her svinger jeg nok innom igjen 🙂
  Slenger meg samtidig på og sier at jeg gjerne er med i trekningen om bokpakka!

  Ha en fin dag!

  Liker

 8. Har alltid en stabel bøker på nattbordet, den krymper stadig så jeg vil gjerne ha påfyll. 🙂 Charlotte Link er ny for meg, får legge navnet på minnet, takk for tipset!

  mari_gull(at)yahoo.no

  Liker

 9. Jeg ELSKER å lese den skumleste krim,
  som gir gåshud i nakke og nupper på skinn!
  Men nattens mørke har det lett for å skje,
  at boka ramler fra nattbordet ned!

  Med fare for å se ut som en duracell-kanin,
  velger jeg å roe ned framfor vår varme kamin:)
  Bort med snømåking og grynning i meterhøy sny,
  jeg kan gledelig dukke nedi bøker, med nesa i sky:))

  Mvh
  Merete Svartis Ludviksen
  merete1974@hotmail.com

  Liker

 10. Jeg leser og hører på bøker hele tiden 🙂
  Er akkurat ferdig med A.C Kasinzki sine 2 første bøker.
  «Den siste Gode Mann» & «Søvnen & Døden» Det er to spennende bøker, men nr 1 var bedre en nr 2 🙂
  Å Marco Effekten den var jeg ferdig med i går kveld, en utrolig spennende bok, den var kjempe god fra Perm til perm.. Å nå har jeg begynt på 2 nye Lydbøker.
  Den ene er «Sandmannen» av Kepler & PÅ DigiBok hører jeg på Jørgen Brekke «Menneskes Natur»

  Så som du skjønner jeg ELSKER bøker, får ikke nok av dem.. Så det går i vanlig bøker men også masse lydbøker, da kan jeg høre på bok samtidig som jeg gjør dagens gjøremål, er jeg ute og går har jeg bok på øret 🙂 Så det er Bok Bok Bok..

  De to bøkene over her har jeg ikke lest 🙂
  Ønsker deg en kjempe fin Dag videre.
  Stor hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com

  Liker

 11. Har ikke lest alle av de du nevner her,så jeg skal notere meg litt. Har heller ikke lest disse, men fikk dobbelt opp av forlaget og dermed er det moro å kunne gi vekk noen bøker, være litt julenisse i april. Det er bra. Lydbøker jeg er ikke så flink til å lytte og litt ugunstig siden jeg må notere for å huske hva jeg skal skrive i omtalen etter at boken er lest, men har prøvd meg litt og det frister til gjentakelse, det gjør det.

  Det er kos meg bøker, selv om jeg ikke har fått så god tid den siste tiden til akkurat det.
  Noterer deg ned til trekningen og ønsker den en fin ettermiddag:)

  Liker

Kommentarer er stengt.