Jeg har fått en utmerkelse!!

I går kveld fikk jeg beskjed fra Birte med bloggen Melusine om at jeg hadde fått en utmerkelse av henne. Jeg? En utmerkelse?Hva har jeg gjort for å fortjene noe sånt liksom? Jeg jogget inn på bloggen hennes med det samme for man blir jo nysgjerrig på slike ting ikke sant? Der inne fant jeg den søteste post-it lappen du kan forestille deg hvor det stod «I Love your blog» på! Av alle de flotte bloggene der ute så var jeg en av fem blogger som ble plukket ut, det gjorde virkelig godt en tirsdagskveld, så tusen takk for det Birte. Nå ble jeg kjempeglad!

Men jeg kan vitterlig ikke beholde denne post-it lappen for meg selv uten å sende den videre for det er visst regler for slikt, den skal sendes videre til fem  bloggere i henhold til disse reglene:

 1. Takke og linke til bloggeren man har fått awarden fra.
 2. Gi utmerkelsen videre til fem blogger og gjøre dem oppmerksom på det.
 3. Kopiere post it lappen og sette den på bloggen.
 4. Det skal sendes til en ny blogg eller en blogg som ikke har så mange følgere ennå. 

Det er mange flotte blogger der ute så det blir ikke lett å velge bare fem men jeg skal prøve så godt som jeg kan. De fem bloggene jeg vil sende utmerkelsen til er:

Anettesbokboble
Artemisias verden
Gråbekka`s bokblogg
Ninaforfatter
Ernashus

Det er mange flere jeg kunne gitt denne utmerkelsen til for det er mange kjempefine blogger der ute.
Om dere sender utmerkelsen videre til blogger dere syntes fortjener det er opp til dere selv å avgjøre.

HA EN FIN ONSDAG ALLE SAMMEN OG SNART ER DET HELG IGJEN!

14 kommentarer om “Jeg har fått en utmerkelse!!

 1. Dette var en artig vri! Men hovedgrunnen til at jeg sender dette er følgende: Tusen takk for den flotte giveawaygaven! Jeg fikk pakken i dag, og det var nesten julaften da jeg åpnet den! Så fine bøker, og jeg har ikke lest noen av dem! Og det lekre bokmerket og putetrekket! Og godis!Jeg ble helt rørt. Jeg ble virkelig så glad! Tusen takk Beathe!

  Liker

 2. Så fint at du ble glad for utmerkelsen! Noen har awardfri blogg, og det sjekket jeg ikke på forhånd. Bra du har med noen av de jeg også hadde i tankene, det er vanskelig å skulle velge bare fem.

  Gleder meg til helg nå 🙂

  Liker

 3. Det sjekket ikke jeg heller,og det var ikke enkelt å velge bare 5 for det er mange fine blogger der ute. Så at Astrid tok noen som jeg også hadde i tankene og da tok jeg noen andre.
  Det skal bli herlig med helg og selv om jeg liker mammahelgene aller best er det godt å få pustet ut litt også:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.