Ukategorisert

Bloggen min har Bursdag – GIVEAWAY!!

HIPP HIPP HURRA, for bloggen min som fyller 1 år den 7.Oktober og det skal selvfølgelig feires med litt gaver til dere herlige lesere!

Det blir en GIVEAWAY og siden dette er en bokblogg  så er hovedpremien  selvfølgelig bøker, men det vanker også gaver i form av noe annet bokrelatert og  noe du kan kose deg med når du leser. I tillegg kommer det til å ligge en liten hemmelig gave i hver av pakkene. Det blir 3 heldige vinnere.  Du står fritt til å velge de bøkene du vil og ikke nødvendigvis slik jeg har satt dem sammen på bildene under her. Jeg skal etter beste evne ordne det slik at alle 3 vinnere får de bøkene de aller helst ønsker seg.
Bøkene har jeg vært så heldig å få sponset av ulike forlag, så tusen takk til de for det!
1. Premie

-5 bøker
-Bokmerke
-Sjokolade (Du kan selvfølgelig velge den sjokoladeplaten du vil)
-Teposer
+ hemmelig gave
  
2. Premie

– 4 bøker
-Bokmerke
-Sjokolade (Du kan selvfølgelig velge den sjokoladeplaten du vil)
-Teposer
+ hemmelig gave

3. Premie

– 4 bøker
-Bokmerke
-Sjokolade (Du kan selvfølgelig velge den sjokoladeplaten du vil)
-Teposer
+ hemmelig gave

Om dere har lyst til å se litt nærmere på de flotte bokmerkene så kan dere gå inn her.

Jeg trekker 3 heldige vinnere den 7.Oktober!

Denne gangen skal jeg også gjøre noe jeg ikke har gjort før når jeg har hatt giveaway,dere kan trekke inntil 3 lodd, dette er ikke et must for å være med men en liten ekstra belønning i form av 2 ekstra lodd til de som gjør det som står under her.

*Et lodd for å kommentere hos meg, dette må du uansett gjøre for å være med,oppgi gjerne hvilke bøker du kunne tenke deg å vinne.
*Et lodd for å lage et eget innlegg på bloggen din om denne giveawayen og linke tilbake hit,eller bruke det øverste bilde i sidemenyen på bloggen din
*Et lodd for å være følger på bloggen / eller å legge seg til som følger.

LYKKE TIL OG JEG HÅPER AT MANGE HAR LYST TIL Å VÆRE MED Å FEIRE MED MEG!

DENNE GIVEAWAYEN ER NÅ AVSLUTTET!

103 tanker om “Bloggen min har Bursdag – GIVEAWAY!!”

 1. For en fantastisk giveaway. Tar selvfølgelig 3 lodd!!Har lyst på alt jeg hihi 🙂
  Ønsker meg: Hvis du får dette brevet, det som venter meg og anrop fra en engel. De andre vet jeg ikke så mye om….enda.

  Liker

 2. herlig giveaway & grattis med 1 års blogging 😀
  prøver lykken eg … kommentar (klarer ikkje bestemme meg for hva bøker, for de virker alle så knallbra), allerede følger, og linker i sidemenyen.
  ha en flotters lørdag 😀

  Liker

 3. Hiver meg med her 😉 Gratulerer med 1års bokblogg dagen! Du er kjempeflink 🙂 Du vet sånn noenlunde hvilke bøker eg har 😉 hilsen Ellinor

  Liker

 4. Tusen takk for det og jeg er spent på den som heter Margarets frihet for den handler om en kvinne med 3 barn som ble solgt som slave så den kunne være noe ellers så har jeg lest 2 av dem du nevner «Hvis du får dette brevet» og «Anrop fra en Engel»,gode bøker begge to.

  Liker

 5. Jaaaa! Jeg vil gjerne være med i trekning. Etter at jeg vant hos deg før, så har jeg fått blod på tann og vil gjerne vinne alt som er :-)Har ingen av de bøkene så ønsker meg alle sammen (høres jeg grådig ut eller)… Gratulerer med blogg-bursdag! Som du vet, har jeg ikke blogg, men jeg kan reklamere litt på veggen min. Ha en strålende lese-helg!! Klem fra Ellen

  Liker

 6. Tusen takk for det Ellen:-)da noterer jeg 3 lodd på deg:-)Så kjekt at du har fått blod på tann,det er jo kjekt å vinne!!! Ligger nede for telling her, skulle vært i Oslo på bokfestival og bokbloggertreff,får ta det igjen til neste år! Ha en fin helg du med!!klem

  Liker

 7. GRATULERER med 1 år! 🙂 🙂
  Jeg vil kjempegjerne være med på denne flotte giveaway!
  Jeg har ikke lest noen av disse bøkene, men kunne godt tenkt meg å lese de alle!
  Så da håper jeg på litt vinnerlykke! 🙂
  God helg! 🙂

  (signe4@hotmail.com)

  Liker

 8. ØNSKER mer bøker, klart æ blir med på gi bort!! (Og gjerne pakke nr 1 for alle andre har kjøpt I boks boka..)Tar 2 lodd, kommentar og følger. Og no ligg «rosa elefanter» på nattbordet, takk for tips, leser alt du skriver sjøl om æ ikke kommentere hver gang ;o)

  Liker

 9. Hipp hurra for verdens beste BokBeathe!! Gratulerer så masse med dagen, du er fantastisk flink og jeg er så glad for å kalle deg min bokbloggvenn ❤ Tar to lodd, et for kommentar og et fordi jeg følger deg! Håper på pakke nummer en hvis det er lov å ønske!! Klem fra Anette ❤

  Liker

 10. Gratulerer med et års dagen! Blir to lodd på meg. Har ingen av bøkene så ønsker meg alle, hihi. Bare velg du. Elsker å lese bøker som har historier som kan være ekte. Ha en fin helg 🙂

  Liker

 11. Jeg som aldri vinner noe som helst, vant jo først fin bok fra deg, og etterpå bokryggpoesiskjorte. Klart jeg blir gira av sånt. Dumt at du ikke kommer deg til Oslo, men det blir sikkert andre spennende bokmøtemuligheter framover. Skal ikke på litteraturfestival jeg heller selv om jeg bor i «synsranda». Men jeg har vært på utallige forfattermøter de siste hundre åra. Det har vært veldig givende. Mange skrivende mennesker er flinke til å by på seg selv og prate også… og andre er utrolig teite, men det sier man jo ikke høyt 🙂 Ellen!

  Liker

 12. Hei! Kjempefin blogg! Er glad jeg fant denne bloggen, er selv en stor bokelsker ❤ Har meldt meg opp til 2 lodd (kommentar og følger bloggen). Alle bøkene du har som premier virker bra 🙂 Vennlig hilsen Torill

  Liker

 13. Plutselig kom du inn i en stim hvor du vant og da er det bra det er flere anledninger til å vinne noe.Jeg kunne svært gjerne tenkt meg en sånn t skjorte fra bokrygpoesi så jeg får ligge hode i blaut en dag. Du er en reser på bokryggpoesien:-) Det kommer nok flere anledninger tenker jeg, kan jo ikke være syk hver gang det skal skje noe.

  Liker

 14. Gratulerer med bloggbursdag! Jeg tar gjerne ett lodd i giveawayen, her var det mye fint. Om jeg skal trekke ut bøker jeg kunne tenke meg, så må det bli: 'I boks', 'Anrop fra en engel', 'Det røde huset', 'Det som ventet meg' og 'Dehlis vakreste hender'. 😀

  Liker

 15. Hurra for et år! Det blir to lodd på meg da, med kommentar og som allerede følger:) Sjokoladefavoritten er Stratos, men på bokfronten står du fritt til å sende det du vil hvis jeg skulle være så heldig å vinne, for jeg har ingen av de bøkene fra før uansett! Ha en super søndag og masse god bedring:)

  Liker

 16. Gratulerer med bloggbursdag!

  Jeg vil gjerne delta, men siden jeg ikke tør ønske meg mer bøker siden jeg alt har så mye jeg må lese, vil jeg gjerne bare ønske meg te, bokmerke og sjokolade om jeg vinner 🙂 Mine sjokoladefavoritter er Fruktnøtt, Bergene Melk og Melkesjokolade boble.

  Jeg tar to lodd – kommentar og er allerede følger.

  Liker

 17. Heilt fantastisk giveaway og gratulerer så mykje med «1-årsdagen» for bloggen. Det er alltid stas med ein blogg som er eit år Synes bloggen din er heilt fantastisk! 🙂 Kan jo bare seie at av sjokoladar er det bergene melk som er det beste. Når det gjelder bøker, såg alle ovanfor veldig interessante ut. Margarets frihet vil eg likevel ikkje ha, for den plukka eg med meg frå bokbloggartreffet.:) Anrop fra en engel er ei bok eg lenge har «sikla» etter, så den hadde det vore morosamt å lese. 🙂
  Klem, Mai Lene (mailene.haeaak@gmail.com) 🙂

  Liker

 18. Så kjekt at du ble med Mai Lene og tusen takk for fine ord:-)Margarets frihet er en bok jeg er spent på for den har jeg også, godt valg når det gjelder Anrop fra en engel, jeg digger den forfatteren og håper han skriver flere bøker i fremtiden:-) Da er du notert med 3 lodd:-)

  klem

  Liker

 19. GRATULERER Beathe med 1 års bloggebursdag snart! Så herlig!:) Gleder selv til jeg når den milepælen:) Herlig bursdagsgiveaway du har snekret sammen(er imponert), vil gjerne være med på den. Tar da 3 lodd og hvis jeg kan velge har jeg veldig lyst å vinne bokpakke 1 og 3:) Har skrevet innlegg og lagt deg i sidemenyen:)Da var det bare å vente i spenning, hehe:)

  Ha en fin kveld! Klæm!

  Liker

 20. Bloggen din er et fast stoppested i bokblogglandet! Gratulerer med 1 år! Jeg tar gjerne ett lodd i giveawayen 🙂 Om jeg vinner så ser både pakke 2 og 3 utrolig spennende ut 🙂

  hilsen Marianne
  meltvik(a)hotmail.com

  Liker

 21. Jeg tar 3 lodder. Jeg synest pakke 3 er mest fristende:). Men boka av Joyca Mayfard har jeg. Jeg vil heller ha Det som ventet meg istedfor. Så vil jeg ha Smash sjokalde istedfor også. Gratulere så mye med 1 års bloggbursdag:).

  Liker

 22. Så koselig at du vil være med å feire:-) Du kan øsnke akkurat de bøkene du vil enten du skulle vinne 4 eller 5 bøker, og sjokoladen er også helt valgfri:-) Her skal man få det akkurat som en vil.
  Ønsker deg en fin kveld:-)

  Liker

 23. Gratulere så mye med ett-års dagen! Du skal være veldig stolt av deg selv! Håper jeg vinner pakken med Mark Haddons nyeste bok (Det røde huset)+ smash-sjokolade (mmmmm!). Må bare si at de bokmerkene var veldig fine, så her krysser jeg fingrer og tær for en premie! Ha en fin-fin kveld!

  Liker

 24. Tusen takk for fine ord:-)veldig kjekt at du ville være med på feiringen:-) Da er bok og sjokoladeønske notert ned! Ja, de bokmerkene angrer jeg på at jeg ikke bestilte flere mens jeg var i gang!Men har lyst til å prøve meg på å lage slike selv.Ha en super kveld:-)

  Liker

 25. Gratulerer til bloggens 1 års dag! 🙂
  Hos deg har jeg funnet flere interessante boktips. 😉
  Jeg blir gjerne med i din flotte give away, og deltar med 3 lodd. Om jeg skulle være så heldig å vinne ønsker jeg meg disse bøkene: «Det røde huset», «Rosa elefanter», «Anrop fra en engel», «Hvis du får dette brevet»… Sjokoladen «Bergene Melk» er ny for meg. 🙂
  Ha en fortsatt bra kveld! 🙂

  Liker

 26. Tusen takk for det:-) Veldig kjekt at du vil være med og du er notert med 3 lodd. Bokønsker er også notert. Har lest 3 av disse bøkene selv og de er gode bøker,herlig lesing. Ønsker deg en fin kveld videre:-)

  Liker

 27. Dette må jeg jo være med på! Jeg må innrømme at det var spesielt sjokoladen som fristet da jeg er en ordentlig sjokoladespiser! Det er litt vanskelig å se hva bøkene heter på bildene men «Det røde huset» hadde et artig omslag! Om jeg vinner får du plukke resten av bøkene for meg du, så lenge de er romaner!

  Jeg laget et innlegg på bloggen min også og bloggen din har jeg allerede fulgt en god stund 😉

  Klem

  Liker

 28. Jeg ser nå at det er jo ikke noe vanskelig å se hva bøkene heter, det er bare jeg som så dårlig først..Du får like vel hjelpe meg om jeg vinner, de så fine ut alle bøkene!

  Jeg glemte helt å si gratulerer med den kommende dagen!

  Liker

 29. Hei. Gratulerer så mye med ettårsdgen til den kjempefine blogen din !
  Hvis jeg skulle vært så heldig å vinne med mitt ene lodd, så ville Indias vakreste hender , I boks, Anrop fra en engel og På tvers av solen øverst på ønskelisten.

  Hilsen Wenche

  Liker

 30. Hei, og gratulerer med 1 årdagen.

  Ønsker å være med på denne give awyen slik at jeg får fyllt på boklageret til mørketiden.
  Jeg har et ønske om matpakkeboken, ellers er det vilkårlig hvilke bøker det blir. (om jeg vinner da 🙂 )

  God helg fra Elin

  Liker

 31. Hei!
  Jeg kommenterer herved. Har lyst på alle bøkene, så om jeg vinner får du overraske meg med noen bøker! 🙂 Jeg har også laget et blogg innlegg til deg her http://mereteisabell.com/beathes-bokhylle/ (PS! Bloggen er under oppdatering så derfor ser den slik ut som den gjør). Og jeg følger deg herved på facebook (Jeg regnet med det var der du ønsket at jeg skulle følge deg da du ikke spesifiserte).

  Liker

 32. Den er grei vet du, kjekt å bli overrasket også!Tusen takk for fint innlegg på bloggen din, og du er herved notert med 3 lodd. Det er det samme om du følger på facebook eller her.
  Ønsker deg en fin helg!

  Hilsen Beathe

  Liker

 33. Herlig! Har bursdag den syvende oktober, så hadde vært helt supert om jeg vant denne! Du får notere meg ned med et lodd, to om det holder at jeg sier jeg vil begynne å følge deg på Bloglovin' :3

  Om jeg vinner vil jeg gjerne ha «Rape Girl» av Alina Klein, og helst en kokebok eller to. Utover det får du bare overraske meg:).
  Ha en fin helg!

  Liker

 34. I alle dager Beathe, for en fantastisk giveaway du holder med så herlige premier!! Jeg kommenterer og har linket, men skriver ingen ønsker. Skulle jeg være så heldig å ha et snev av vinnerlykke, så er jeg overlykkelig uansett hvilke bøker som dukker opp. Glad i firkløver, knis!!

  Bokmerket trenger jeg ikke siden jeg lager slike, he-he. Det kan du evt beholde til en annen premie 😉

  Lykke til med giveaway og trekning. Fiiiin onsdag! 😀

  mvh
  Eli Kristin

  Liker

 35. Hehe…jotakk, for det!Ikke hver dag en fyller året vet du så litt må en gjøre av det!Firkløver skal bli om du vinner vet du;-) Her skal du få det akkurat som du vil. Da noterer jeg deg ned og ønsker lykke til!

  Ha en super dag, Eli Kristin!

  Liker

 36. Hei på deg! Jeg kom over bloggen din via en annen blogger. Og her tror jeg at jeg blir værende en stund framover. Jeg har ikke fått helt oversikt over hvilke bøker du har lest og hvilke du har planer om å lese, men det skal jeg finne ut. Men jeg HAR funnet ut, etter å ha lest bokanmeldelsen din, at «Fortellingen i Fiolinen» er en bok jeg MÅ lese. Jeg har ikke funnet ut om du har lest «En dåre fri» av Beate Grimsrud ennå. Jeg er spent på hva du synes om den. Det er en av mine sterkeste leseropplevelser. Det er flere måneder siden jeg leste den og den sitter fortsatt i kroppen, om du forstår hva jeg mener…

  Men det jeg skulle si var GRATULERER med det første året. «I boks» står høyest på ønskelisten. Men det er flere andre jeg også kunne ha lyst til å lese feks. «Rosa elefanter» og «Hvis du får dette brevet». Det er uanstt spennende med nye bøker.

  2 lodd (følger) til meg tror jeg.

  Hilsen Fama

  Liker

 37. Hei Fama

  Du aner ikke hvor kjekt det var å våkne til denne koselig meldingen fra deg.En dåre fri har jeg kjøpt for en liten stund tilbake men ikke fått sjanse til å lese ennå.Har lest «Å smyge forbi en øks» av samme forfatter og den likte jeg. «Fortellingen i fiolinen» var en fin bok. Da har jeg notert meg 2 lodd på deg og tusen takk for at du vil følge bloggen min.
  Ha en fin dag,Fama!

  Hilsen Beathe

  Liker

 38. Heisan,
  Blir selvfølgelig med på denne! :o)
  Gratulerer med jubileum snart da! Jøss som tiden flyr! Når det gjelder bokpakkene så ser jeg at alle tre er like interessante for min del.
  Jeg vet ikke om jeg kvalifiserer til 1 eller 2 lodd (er jo allerede tilhenger), men prøver lykken!
  Ha en flott uke 🙂

  Liker

 39. Gratulerer med Jubileum. Vil gjerne være med på trekningen. Blogger ikke så det må bli 1 lodd for meg. Ønsker meg Anrop fra en engel, Sensommerdager og Rosa elefanter. Hilsen Bente

  Liker

 40. Her er det rett og slett bare å slutte seg til gratulantene! Er du helt sikker på at det bare er ett år sida du starta? Synes jeg har lest bloggen din så mye lengre enn det???
  Uansett synes jeg du er dyktig, og jeg har laget en bursdagsinvitasjon på bloggen min i kveld ;o)
  Følger bloggen også, så da krysser jeg fingre, trekker tre lodd fra hatten og håper ett av dem er et lykkelodd!

  Liker

 41. Gratulerer så mye med bloggbursdag! Kjempeflotte gaver deler du ut også. Jeg haar alle bøkene selv, så jeg ville egentlig bare ønske deg til lykke med 1-års dagen 🙂 Håper det blir mange fler

  Liker

 42. Har ikke fått med meg at du hadde svart, derfor sent svar fra meg. Jeg synes det ble litt feil om jeg skal vinne bøkene over noen som virkelig brenner etter å vinne dem, derfor hvis jeg vinner, kan du gi te og sjokolade til meg og trekke en ny vinner på selve bøkene, for eks? Så kan det bli dobbelt glede.

  Liker

 43. Grattis med bloggens 1 års dag 🙂
  Jeg tar gjerne 2 lodd 🙂 Er følger 🙂

  Uhh for noen gevinster.. Bøker og sjokolade.. bedre blir det ikke.. om jeg vinner vil jeg overraskes 😛 Men den matpakke boka så litt spennende ut 😛 har altid vært dårlig på sånt 😛 hehe

  Grattis igjen.. og lykke til i fremtiden med Bloggen

  line_boegh@hotmail.com

  Liker

 44. Gratulerer med 1-årsdag! Fant bloggen din gjennom hun som har laget bokmerkene…;) Vil gjerne vere med i trekningen, tar 2 lodd for kommentar og lagt meg til som følger! Har nettopp lest ut «Rosa elefanter», men den kan jo bli fin som presang om eg skulle vinne:)

  Liker

 45. Gratulerer masse min venn med 1 års dagen. Og for en fantastisk blogg du har. Er ikke lite stolt at du også har anbefalt en av mine bøker. Jeg takker så for det.

  Gratulerer enormt med dagen. Måtte det bli mange mange flere.
  Lodd ønsker også jeg meg. Stor klem herfra

  Liker

 46. Tusen takk for det,Sylvia:-)Veldig kjekt at du syntes det,setter enormt pris på det. Du har skrevet 2 bøker som jeg har liker veldig godt til tross for at der er sterke temaer som blir presentert. Lodd skal det selvfølgelig bli på deg min venn og du er notert! Klem fra meg

  Liker

Kommentarer er stengt.