Ukategorisert

Boken på vent # 5 – Ulvetid av Hilary Mantel

Hver Tirsdag kommer jeg til å poste et innlegg her på bloggen min hvor jeg skal skrive om en bok jeg har veldig lyst til å lese,eller som har vært  meningen å lese en stund. Dette er for det meste bøker som har blitt stående i bokhyllen  en god stund, men ikke nødvendigvis. Det kan være en bok som ble kjøpt for mange år siden eller kanskje i forrige uke. Dette er en spalte som du gjerne må bli med på.

Han er sønn av en smed, han er Englands nest mektigste mann. Thomas Cromwell er bølle og sjarmør, humanist og slåsskjempe, melankoliker og politisk geni. Folk viker unna ham. Tragedien leder ham fram til Henrik 8s side. Sammen vil de bryte alle lover for å skape et nytt England. 
 Aldri har tudortidens England stått tydeligere for oss: maktens skjønnhet og brutalitet, hofflivets redsler og gleder, hverdagens lukter og smaker.

Dette er en historisk roman som jeg var så heldig å vinne gjennom en konkurranse forlaget hadde på facebook for en veldig god stund siden, men som så mange andre bøker så har den blitt stående i bokhyllen i stedetfor å bli lest. Etter å ha lest Anita sin bokanmeldelse av denne boken så må jeg si at det frister veldig å lese denne snart.

document.write(»);  Kom og bli med på denne utfordringen du også, og her ser du hvordan du blir med

  • Lag et innlegg om boken på bloggen din, har du ikke blogg så fortell gjerne om boken i kommentarfeltet under her.
  • Link til mitt innlegg  

Inspirasjon til denne spalten har jeg funnet på den engelske bloggen Books for Company

6 tanker om “Boken på vent # 5 – Ulvetid av Hilary Mantel”

  1. Måtte notere denne boken ned etter å ha lest anmeldelse av den hos Anita:) Hørtes veldig bra ut!:) Fin bok å ha på vent:) Endelig greide jeg også å delta på din flotte utfordring:) Var ikke vanskelig å finne bok på vent, hadde en del å velge mellom:)Ha en fin dag videre!:)

    Liker

  2. Ja,denne gleder jeg meg til å ta fatt på, det blir nok ikke før ut på høsten en gang for jeg har endel bøker som jeg har lyst til å lese først. Ha en fin dag:-)

    Liker

Kommentarer er stengt.