Smakebit på Søndag – 26: Anrop fra en Engel av G.G. Musso

 Vi skriver Juli måned og ute er det ikke mye som minner om sommer, det regner ned i bøtter og spann. Har tilbrakt dagen foran pcèn og sett  halve sesongen av Greys anatomy, nå skal jeg ikke røpe noe som helst men det var veldig spennende. Jeg har bare slappet av og kost meg i hele dag! Siden det er Søndag er det duket for en ny omgang med «En smakebit på Søndag» som er en ukentlig utfordring fra Mari og bloggen Flukten fra virkeligheten.
Denne gangen vil jeg dele en smakebit fra en bok som jeg fikk her om dagen og denne har jeg såvidt begynt på nå i dag.

I avgangshallen på Kennedy Airport dulter en mann og kvinne bort i hverandre – etter en kort disputt drar de videre til hver sin flyavgang. Men etter å ha samlet sakene sine har de ved en feil fått den andres mobiltelefon. Når de oppdager at de har forbyttet mobiler er de 10.000 kilometer fra hverandre – hun i Paris, han i San Francisco. Etter hvert tar nysgjerrigheten overhånd: De utforsker hverandres telefoner – det kommer som et sjokk på begge da det går opp for dem at deres liv er koplet sammen via en hemmelighet som de begge trodde var begravd for lengst!

Smakebiten er hentet fra side 16
Jonatan rynket øyenbrynene mens han holdt mobilen tett inn til øret. Han gikk bort til rekkverket og så ned  mot rulletrappen. Ved enden av trappen sto en ung vakker kvinne med langt mørkt hår. I den ene hånden holdt hun en telefon, i den andre et barn som var pakket inn i en litt for stor parkas. Hun hadde på seg lave jeans, en innsvinget dunjakke samt store solbriller som skjulte en del av ansiktet hennes. Jonatan vinket til sønnen som sjenert løftet hånden og vinket tilbake.Er veldig spent på denne boken, jeg likte veldig godt den forrige boken hans som het «Papirpiken», den som heter «Etterpå» har jeg ikke fått lest enda.

Har du lyst til å være med på denne utfordringen eller har du lyst til å se flere smakebiter, så kan du gjøre det her.

Ha en fin Søndag!

24 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 26: Anrop fra en Engel av G.G. Musso

 1. Oj, denne høres veldig spennende ut!
  Vel bevarte hemmeligheter liker jeg å lese om, de har som oftest en tendens til å komme frem i lyste på ett eller annet tidspunkt 🙂

  Liker

 2. Det er noe med disse «tilfeldige» møtene og skjebner som knyttes sammen – det har fascinert mange filmskapere og forfattere. Fiffig tvist med at hovedpersonene i boken du gir smakebit fra, allerede er knyttet sammen fra før – ble nysgjerrig på hvordan, så takk for interessant smakebit : )

  Passed midnight – ha en fin ny uke!

  Liker

 3. Biens hemmelige liv har jeg ikke lest enda, men en skytsengels dagbok er kjempebra! Barna mine skal til faren i 3 uker og de reiser neste heg,da regner jeg med å få lest en del. Listen over bøker en har lyst å kjøpe og å lese blir begge større og større, for ikke å snakke om bøkene i hyllene. Ønsker deg en kjempefin Søndagskveld,Lene:-)

  Liker

 4. Høres veldig spennende ut.Tror jeg må skrive ned denne også. Leser og leser om dagn. Blitt så mange bøker på listen nå. Denne uka har jeg lest bienes hemmelige liv og begynt på en skytsengels dagbok.
  Ha en fin sønadagskveld

  Liker

 5. Tusen takk for det Isabella:-)jeg er spent på denne boken, likte veldig godt den andre boken jeg leste. Huff,det er ikke mye sommervær så jeg håper det kommer seg. Ha en fin kveld:-)

  Liker

 6. Gleder meg til å høre hva du synes om boken:) Høres ut som en god bok å lese på:) Her var det fint, men så åpnet slusene seg med både regn, haggel og torden:) Koselig inne da med en god bok eller Greys anatomy:)Takk for smakebiten! Ha en videre fin søndag og kos deg masse med boken!:)

  Liker

Det er stengt for kommentarer.