Fremtidige favoritter # 13

Dette er en ukentlig spalte fra bloggen BOKELSKERINNEN  og den går ut på å fortelle om bøker som du gleder deg til, er spent på osv. Dette er mine fremtidige favoritter denne uken

VÅK OVER MEG

Da Kate Merciers foreldre dør, må hun forlate livet i New York for å bo hos besteforeldrene i Paris. Der møter hun Vincent.Han er mystisk og sjarmerende, og smilene hans smelter nesten isen rundt hjertet hennes. Men etter som de blir bedre kjent, oppdager hun at han er en revenant – en gjenganger, hvis skjebne er å ofre seg selv, om og om igjen, for å redde andres liv. Det går raskt opp for Kate at dersom hun velger å følge hjertet, vil hun aldri mer være trygg.
 En intens og original historie fylt av romantikk, atmosfære og åndeløs spenning
Dette er første bok i en triologi og denne kom ut i fjor, bok nr 2  er denne

TIL JEG DØRVi stod på kirkegården, mellom gravsteinene, rundt førti døde mennesker og meg. Noen av de andre begravelsesgjestene hadde til og med ligget i sine egen kister, flere fot under fransk jord.
 Den tredje boken, hvis jeg skulle dø,kommer ut til neste år.

 AMY PLUM

 Forfatteren Amy Plum er vokst opp i Alabama, og bodde i Chicago, Paris, London og New York før hun flyttet til den lille franske landsbyen hvor hun nå bor med mann, hund og to barn.

PORSELENSPIKEN
( Sept 2012 )
Ny bok av forfatteren av «Naken i Hijab»
Kristin har nådd sitt store livsmål om å drive sitt eget spisested.
Dette er en drøm som har satt henne på kant med egne foreldre og familiegården, og som hun har gitt avkall på kjæreste og familieliv for å oppfylle.I hverdagen og i møte med slektninger og venner opplever hun å bli stigmatisert som barnløs førtiåring.
Yrket og kafeen «Små gryter» er hennes mening med livet, helt til hun ansetter Marta. Martas personlighet og livshistorie rører Kristin dypt. Den nitten år gamle jenta er på flukt fra et langt tøffere liv på en annen kant av landet, og er villig til å jobbe hardt for en ny begynnelse. Men er det mulig for noen å utslette fortida?
En roman om skjebnemøter, om mor/datter-forhold, om å finne en mening med livet, og om hva som skjer når du mister meningen av syne igjen.
GUNN MARIT NISJA

Forfatteren Gunn Marit Nisja er født i 1978, er fra Gjøra i Sunndal kommune. Hun er utdannet både kokk og lærer. I tillegg til bøkene har hun gitt ut endel dikt samlinger under pseudonymet Miriam Chiron.

JULEBREVPIKENE
( Sept 2012 )

Det er helt utrolig! Magnhild har fått den snobbete søsteren Magdalenas årlige julebrev og freser av sinne. For et skryt! Hvilke løgner! På toppen av det hele forteller søsteren i det masseutsendte brevet at hun også tenker å feire jul hjemme i Finnmark hos Magnhild. I krisemodus samler Magnhild jentegjengen, og sammen skaper de en liten motstandsbevegelse: Ærlige julebrev. Etter mye vin og heftige diskusjoner, skriver de fem venninnene ærlige leserbrev til lokalavisen. Denne ærligheten sprer seg som ild i tørt gress over hele landet, og opprøret mot den perfekte fasaden vekker både harme og sympati. Snart figurerer jentegjengen i landets store tabloidaviser og de inviteres til TV-showet God Morgen Norge. Men, samtidig som Magdalena ankommer Bjørkvik, kaster reportere og turister seg over den intetanende lokalbefolkningen på nærbutikkens kaffehjørne. Hele bygda dras inn i kaoset de ærlige julebrevene skaper, og ingenting er lenger som før i lille Bjørkvik i Finnmark.

Denne boken virker så koselig og jeg har tenkt å lese denne som en førjuls-bok!
KARIN BJØRSET PERSEN

Karin Bjørset Persen er født i 1967 og er fra Sør- Trøndelag men har bodde de siste 20 årene i Finnmark hvor hun jobber på en videregående skole. Hun er gift og har 3 barn.  Hun har tidligere skrevet » Leahs historie» og «Eventyrlandet»

Dette var mine fremtidige favoritter denne gangen, hva er dine favoritter? Vil du
 se andre favoritter kan du gjøre det her.

24 kommentarer om “Fremtidige favoritter # 13

 1. Den første boken høres faktisk veldig spennende ut. Det er sjelden det går an å finne på noen nytt i den typen bøker, men jeg kan ikke huske å ha lest akkurat den vrien før. Tror jeg må sjekke den ut 🙂

  Liker

 2. Virker som spennende bøker du har å glede deg til, spesielt den øverste var interessant. Og førjuls-boken er sikkert fornøyelig lesing! En bekjent av meg har en bror som er singel og som sendte ut et oppdiktet julebrev hvor han beskrev den perfekte familien sin. Han var tydelig irritert over de som måtte vise en perfekt fasade 🙂

  Liker

 3. Ja,den triologien virker veldig spennende, så den må jeg få tak i. Førjulsboken gleder jeg meg også til. Kan nå være enig med han også da,kjenner til det der med at enkelte skal holde på fasaden,det vil vel slå prekker en eller annen gang og virker ting altfor perfekt utad så er det som oftest noe som skurrer under overflaten:-)

  Liker

 4. Så flott liste!:D Som vanlig er du så god å velge bøker at jeg har lyst å lese de alle sammen!:) «Naken i Hijab» skal jeg jo lese nå i sommer, så er spesielt nysgjerrig på denne boken:) Ønsker deg en flott lørdag!:)

  Liker

 5. Tusen takk for det:-) Jeg er også nysgjerrig på disse bøkene og gleder meg til å ta fatt på «Naken i Hijab» i løpet av sommeren. Ha en fin Lørdagskveld, Isabella:-)

  Liker

 6. Har lest «våk over meg» og «til jeg dør» og elsker dem! kan ikke vente til «hvis jeg skulle dø» kommer ut! vet du forresten når den kommer ut i norsk utgave?

  Liker

 7. Jeg lurer på det samme som Anomym^, når kommer siste boken «hvis jeg skulle dø» ut i norsk utgave? Elsker, elsker, elsker de «våk over meg» og «til jeg dør». Kan ikke vente til den siste kommer ut! Svar, vær så snill?! 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.