Boktema hos Anette – Min favoritt blant utenlandske bokblogger!

Ukene flyr avsted og det er tid for et nytt boktema, det siste for Juni måned og før sommerferien!
Dagens tema er å fortelle om favoritt bloggen blant utenlandske bokblogger, jeg følger noen blogger men er vel ikke så veldig flink til å besøke dem som jeg kanskje skulle vært. Har et par stykker som jeg er oftere innom enn andre og de vil jeg dele med dere i dag.

«Burgandy Ice» eller Laura Armstrong er kvinnen bak denne flotte amerikanske bloggen og denne er jeg innom minst en gang pr uke. Her finner du mange bokanmeldelser og giveaways blant mye annet.Du kan besøke bloggen hennes ved å klikke på header over her eller trykke på navnet.

The Broke and The Bookish  er bloggen bak den ukentlige «Top Ten Tuesday» listen og den må jeg innom minst en gang pr uke. For å besøke denne bloggen kan du enten trykke på headeren over eller på navnet.On the Wings of books heter den amerikanske bloggen til Kimerly, en veldig fin blogg som jeg liker veldig godt, både innhold og layout på selve bloggen. Her finner du bokanmeldelser på bøker og mye annet. For å besøke Kimberly kan du enden klikke på navnet eller på den fine header hennes.

Dette var tre av mine utenlandske favoritter og ta gjerne en liten titt hos dem.

12 kommentarer om “Boktema hos Anette – Min favoritt blant utenlandske bokblogger!

  1. The Broke and the Bookish bruker jeg å lese, men de andre var ukjente for meg. Takk for tips og ha en riktig fin torsdag!

    Liker

  2. The Broke and The Bookish er den eneste jeg har hørt om her og, men de andre høres interessante ut så jeg skal ta meg en titt. Takk for tips. 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.