Smakebit på Søndag – 25: Fyrvokterens kone av Karen Viggers

Søndag igjen og det betyr ny omgang med «En smakebit på Søndag» fra Mari og bloggen Flukten fra virkeligheten. Sommerferien har såvidt startet til stor glede for store og «små»,en får håpe at været blir litt bedre etterhvert.
I dag har jeg såvidt begynt på en ny bok, » Fyrvokterens kone» av Karen Viggers og derfor velger jeg å hente en smakebit fra den.

Smakebiten er hentet fra side 15:

I tre dager ble brevet liggende urørt på bordet. Hver gang Mary så på det, begynte hjertet hennes å slå fortere. Hun organiserte livet sitt rundt det,forsøkte å unngå kjøkkenet,spiste i stedet i salongen med en asjett ustøtt i fanget,drakk teen sin hastig borte ved vasken og tok telefonen med seg ut på rommet hver gang noen ringte. Det var latterlig, det visste hun, men håndskriften på utsiden av konvolutten gjorde henne nervøs. Hvorfor kunne hun ikke bare kvitte seg med den? Hun burde kaste den i søppelet eller brenne den i peisen, men hun fikk seg liksom ikke til å gjøre det.
Hun gikk rundt med en følelse av panikk og sov urolig. Hva om brevskriveren vendte tilbake?

Har du lyst til å se andre smakebiter eller kanskje du har lyst til å delta selv, kan du gjøre det her.

Ønsker alle sammen en riktig fin Søndag og kos dere alle sammen. Her blir det litt lesing og litt skriving av bokanmeldelser, har endel å ta igjen der.

HA EN RIKTIG GOD SOMMER ALLE SAMMEN!

28 kommentarer om “Smakebit på Søndag – 25: Fyrvokterens kone av Karen Viggers

 1. Denne hørtes spennende ut 🙂 Gleder meg til bokanmeldelse ;)))
  Ønsker deg en glad dag og deilig sommer!!
  Klem fra Pia

  Liker

 2. Tusen takk for det Marianne:-) Som sagt så passer denne boken for de som liker Linda Olsson sine bøker,så jeg gledet meg til å lese videre:-) ha en super Søndag:-)

  Liker

 3. En spennende samkebit. Jeg liker absolutt Linda Olsson så det er kanskje en bok for meg. Jeg ser frem til å lese hva du skriver om den.
  Ha en riktig fin søndag!

  Liker

 4. Denne smakebiten var jo rene pinen for en nysgjerrig sjel! 😉 Tusen takk for at du delte den med oss, Beathe. Er det krim eller kanskje drama?

  Liker

 5. Takk for en fin smakebit:) Ha en fin søndag!
  SV;Takk Beathe:) Gleder meg til en fin lese-sommer:) Håper du får en fin sommer fylt med mange fine bøker:)

  Liker

Kommentarer er stengt.