Boktema hos Anette – Min favorittforfatter på I

Torsdag betyr jo nytt boktema hos Anette i Anettesbokboble og denne gangen skal vi fortelle om en favorittforfatter på bokstaven I.
Hmmmm… bokstaven I var jammen meg ikke lett å finne noe på, jeg var nær ved å gi opp men så gikk det er lys opp her i gården.

INGRID SCHIBSTED JACOBSEN

Hun er født i 1982 i Kragerø hvor hun også er oppvokst.Hun har studert internasjonal ledelse og russisk ved universiteter i Oxford, St. Petersburg og Oslo.  Hun jobber nå i et forlag som lydbokredaktør og i fjor ga hun ut sin debutroman » Min mangel på stolthet og fordom i jakten på Mr Darcy».

Det er ham eller ingen. Ingrid skjønner det straks – han er hennes Mr. Darcy. Hun har lest nok romantiske bøker til å kjenne igjen mannen i sitt liv når hun ser ham. Som romanheltinnene er hun fast i troen på kjærligheten, men i motsetning til de tafatte hovedpersonene har ikke Ingrid tenkt bare å bli sittende og vente. Straks hun har fått ferten av sitt livs kjærlighet, starter jakten. Som en ustoppelig Miss Bennet, eller kanskje en kvinnelig Odyssevs, forserer hun alle hindringer. Sporene løper fra en pub i Kragerø, via Fru Hagen på Grünerløkka og frem til Hells Angels illegale klubb – og Ingrid følger dem ivrig. Det finnes nemlig ingen vei tilbake. Det må bli dem, akkurat som i bøkene.

Jeg leste denne i fjor og likte den veldig godt, lett å kjenne seg igjen i enkelte av situasjonene.
Håper det kommer flere bøker fra denne kanten for dette er lett og grei underholdning.

Trykk her om du vil delta i ukens boktema hos Anette eller om du vil se hvilken favorittforfatter de andre har.

14 kommentarer om “Boktema hos Anette – Min favorittforfatter på I

 1. Har ikke lest denne boken eller hørt om forfatteren:) Fin valg, måtte selvfølgelig notere ned:) Sleit også med å finne forfatter. Men kom til slutt på en jeg har nevnt tidligere:) Ha en strålende dag!:)

  Liker

 2. Et flott valg! Det er en fin bok .-)
  Jeg tror kanskje jeg har hørt mest om henne gjennom hennes forlagsarbeid, men jeg har også lest den boken.

  Liker

 3. Denne boka virket jo bare herlig morsom, og som Austen-elsker, så falt virkelig tittelen i smak ;))
  Takk for flott tips!!
  Ønsker deg en glad dag!!
  Klem fra PIa

  Liker

 4. Fikk veldig lyst til å lese boken du nevner, jeg har ikke hørt om forfatteren før, men leste at debuten er en innsiktsfull roman om hvordan det er å lide av overdreven ”romantisme”. Høres ut som en god historie 🙂

  Liker

 5. Hun har bare skrevet den boken så vidt jeg vet men jeg håper det kommer flere.Ja,det er en herlig bok som det er lett å kjenne seg litt igjen i. Hovedpersonen Ingrid er forelsket i en fyr og er helt overbevist om at han er forelsket i henne også,han bare vet det ikke selv enda er hennes innstilling!

  Liker

Kommentarer er stengt.