Ukategorisert

GRATULERER MED DAGEN!

Jeg ønsker alle mine herlige lesere og alle andre som måtte ta turen innom en riktig fin 17.Mai feiring og kose dere masse!
Her blir det stille og rolig feiring med masse god mat som det seg hør og bør på denne dagen og kanskje blir det litt lesing i en bok og en liten tur opp på skolen i ettermiddag!
 

Klemmer fra Beathe

8 tanker om “GRATULERER MED DAGEN!”

 1. Vel overblåst 🙂 Dette er den første og eneste 17.mai'en jeg kan huske at jeg ikke har vært ute! Ingen tog – ingen is – ingen forfrosne fingre – ingen kalde og vonde tær og ei heller kløende ull under bunaden. Vi har vært hos mormor og morfar på et gedigent etagilde istedenfor, så nå sitter vi her og stønner i hver vår krok. Forspiste og lykkelige etter altfor mye mat. Rene julaften, selv om det nok var noen gradere varmere her i desember… 😉

  Liker

 2. Håper du har hatt en fin 17 mai! Vi har hatt en stille og rolig dag. Såvidt vært ute for å se barnetoget passere langs veien. Ellers masse kaker og rådyrstek til middag hos mine foreldre. I morgen får jeg eksamensoppgaven min, så om en uke ser jeg frem til å finne en ny bok fra bokhylla igjen.

  Liker

 3. Tusen takk for det og i like måte Marianne:-) Været har ikke vist seg fra sin aller beste side i dag og tenker det var godt å slippe å gå ute å fryse. Høres ut som dere har hatt en koselig feiring likevel. Selv har vi bare vært hjemme og kost oss masse i dag. Ha en fin kveld 🙂

  Liker

 4. Høres ut som en perfekt feiring av dagen dette:-) Blir spennende uke for deg nå og du må ha masse lykke til med eksamensforberedelsene. Tenker det blir kjekt å kunne ha litt bedre tid til litt andre ting også.. ha en fin kveld, Lene:-)

  Liker

Kommentarer er stengt.