Ukategorisert

Boktema hos Anette -To/ tre bøker jeg ville tatt med til en øde øy

Det er tid for nytt Boktema hos Anettesbokboble og siden det er 17.Mai i morgen så har hun flyttet temadagen til i dag. Denne gangen vil Anette vite hvilke to / tre bøker jeg ville tatt med til en øde øy.
Da har jeg vært i tenkeboksen noen minutter og kommet frem til at jeg ville hatt med meg følgende tre bøker:

En herlig kjærlighetsroman som jeg fikk vondt langt ned i stortåen når jeg leste, en trist,vakker og herlig bok som jeg kommer til å lese flere ganger.

Jeg så filmen for en stund siden på tv, og likte filmen veldig godt, ville gjerne hatt sjansen til å lese boken også.

 Rett og slett fordi jeg holder på med denne boken og vil gjerne lese denne ferdig.
Har kommet et stykke ut i denne boken og Cecelia Ahern har enda tilgode å skuffe meg…

Om du vil se hvilke bøker andre ville hatt med seg en øde øy så kan du gå inn her,og det kan du selvfølgelig også gjøre om du vil delta selv!

Da må du ha en fin Onsdag og lykke til med de forberedelser du måtte ha til den STORE dagen i morgen!

12 tanker om “Boktema hos Anette -To/ tre bøker jeg ville tatt med til en øde øy”

 1. Hei! Da jeg så hvilke bøker du hadde valgt, tenkte jeg at om jeg havnet på ei øde øy, hadde det vært fint om den ikke lå FOR langt unna din øde øy, så kunne vi byttelånt bøker ;o) Har bare lest Bienes hemmelige liv, og likte den godt.

  Liker

 2. Hehe likte kommentaren din Berit og må si meg enig:) Kunne tenkt meg å lese alle tre, men er litt usikker om jeg har lest bienes hemmelige liv, må skjekkes ut:) Ha en flott kveld og kos deg masse i morgen!:) Klæm!:)

  Liker

 3. Ja,hehe… det hadde vært fint for da kunne vi bare kastet bøkene fra øy til øy,jeg kunne absolutt tenkt meg å lest bøkene du har valgt også. Kan anbefale deg boken» Frihet og fangenskap» skikkelig bra bok.

  Ha en fin feiring i morgen:-)

  Liker

 4. Takk for tips. «Biene» har jeg både lest og sett som film. De andre to er foreløpig ulest.

  Er glad det ikke er meg som må finne tre øde-øy-bøker hver uke. Det er vanskelig, men fikk lyst til å prøve jeg også. Helst ville jeg tatt med meg hele bokhylla, men skal gjøre et forsøk:

  Doris Lessing, født i Persia (dagens Iran) av britiske foreldre. Flytta siden til Rhodesia (Zimbabwe) ble kommunist, feminist og politisk aktiv mens annen verdenskrig hamret løs der oppe i Europa. Under krigen giftet hun seg med en tysk jøde. Senere flyttet hun til England og ble en av verdens bestselgende forfattere. Hun har VANVITTIG MYE å fortelle. Jeg kunne nok ikke oppholdt meg på en øde øy uten henne og ville valgt Martha Quest (første bind i serien Children of Violence) Jeg griner hver gang jeg leser den, over å være kvinne.

  Mulig jeg ville tatt med meg «Middagen» av Herman Koch. En bok om foreldre som opplever at barn utfører kriminelle handlinger.
  Og en av bøkene til Chimamanda Ngozi Adichie, helst «Purple Hibiscus»

  Bokhilsen fra Ellen

  Liker

 5. Her var det mange boktips som må sjekkes ut, tusen takk Ellen:-) Særlig Doris Lessing må undersøkes litt nærmere. Har ikke hørt om noen av disse før så tusen takk for tips. Håper du får en fin dag i morgen:-)Klem Beathe

  Liker

 6. Så nydelige bøker du har valgt ut! Egentlig håper jeg at du og jeg havner på den samme øya, det hadde vært koselig, det! Og så kunne vi jo byttelånt etterhvert 😉 Klem fra Anette 🙂

  Liker

Kommentarer er stengt.