Nå kan du vinne et signert eksemplar av boken " Si at du lyver" av Silvia Henriksdòttir!

Silvia vokser opp med foreldre og en storebror på Færøyene. På de grønne øyene ligger husradene som perlekjeder langs fjorden, og avstandene mellom stedene er store. Alene og sammen er de fire på reise, men står samtidig fast – i seg selv og med hverandre.
Si at du lyver
er en sterk, personlig fortelling om å vokse opp i de voksnes hule hender. Med humor og nærvær fortelles en historie om barn som mangler språk for de voksnes handlinger, og om en ung kvinne som slåss for å få lov til å være den hun egentlig er.
 

Forfatteren av denne sterke og gripende boken, Silvia Henriksdòttir, har lyst til å gi en av mine lesere et signert eksemplar av boken, så har du enda ikke fått sjansen til å lese denne sterke og personlige fortellingen har du nå muligheten!
 

Det eneste du trenger å gjøre er å gi beskjed i kommentarfeltet under her om du kunne tenkt deg denne boken. Jeg trekker en heldig vinner 

Tirsdag den 8/5

  du kan  melde deg på til og med førstkommende Mandag. AVSLUTTET

32 kommentarer om “Nå kan du vinne et signert eksemplar av boken " Si at du lyver" av Silvia Henriksdòttir!

  1. Ja takk, eg kunne gjerne tenkt meg denne boka. Du skreiv så fint om den tidligare i eit boktema syns eg å huske, og då fikk eg virkelig lyst til å lese den. Kryssa fingrane 😀

    Liker

  2. Så spennende. 😉 Jeg fant linken via Bokelskere, og vil selvfølgelig gjerne være med. Hilsen Hanne R
    matpakkemamma[alfakrøll]gmail.com

    Liker

Kommentarer er stengt.