Bokanmeldelse

Bokanmeldelse – Sjokolade englenes- diett av Carole Matthews

Forlag: CappelenDamm
Tittel:Sjokolade englenes- diett
Forfatter:Carole Matthwes
Utgitt:2009
Utfordring:100 bøker på 1 år
Kilde: Kjøpt

Fra bokomslaget

 Lucy trodde hun og Aidan skulle leve lykkelig alle sine dager, men så tar hun ham bokstavelig talt på senga med en annen kvinne. Som vanlig er hun ikke den eneste som har problemer.

Autums nye kjæreste har ennå ikke møtt foreldrene hennes. Mannen til Nadia sverger på at han ikke lenger er spilleavhengig, men kan hun stole på ham? Chantal prøver å redde ekteskapet, men det går ikke helt etter planen. Det er klart venninnene trenger store mengder sjokolade for å takle alle utfordringene som står i kø!

Min mening om boken

Det er jo ikke til å stikke under en stol at jeg er Carole Matthews fan, jeg bare elsker bøkene hennes. 
I «Sjokolade englenes-diett» møter vi igjen de fire herlige venninnene fra  boken «Vi møtes på Chocolate-heaven». De har fremdeles sine små og store kriser som krever sitt besøk til deres ynglings- spisested for å nyte SJOKOLADE!

Vi møter Nadia som er av asiatisk opprinnelse og hvis familie fornekter henne på grunn av hennes valg av «hvit» ektemann, de har heller aldri sett sønnen hennes Lewis. Nadia og Lewis har flyttet inn til Chantal for en periode til hun vet hva hun vil med ekteskapet sitt, Toby driver med Gamling og har gang på gang kjørt økonomien deres til grunne.
 Chantal på sin side oppdager at hun er gravid og aner ikke hvem som er faren til barnet og samtidig prøver hun å få mannen ted tilbake.
Autumm jobber på et senter for ungdommer som er under rehabilitering etter rusmisbruk, samtidig som hun føler at hun må hjelpe broren sin som har misbrukt narkotika i mange år. Addison som er kjæreste med Autumm er ikke videre begeistret for måten hun stiller opp for broren sin..
Lucy som oppdager via webcamera at kjæresten hennes er utro mot henne, hopper til sengs med eks-forloveden sin som veldig beleilig dukker opp fra intet etter en god stunds fravær akkurat på et tidspunkt hvor hun føler seg veldig alene.

Overlevelsesstrategi for stressende situasjoner!
 1. Trekk pusten
 2. Tell til ti
 3. Ta en sjokolade
Det skal de ha disse damene, de stiller opp for hverandre  og er der for hverandre i tykt og tynt. Det skal bare en tekstmelding til med ordet: SJOKOLADEKRISE så er de på pletten så snart de har anledning. Det er ikke få timer som tilbringes i Clive & Tristan`s Chocolate Heaven for å si det slik.
En kan ikke annet enn å le heller for hvem andre enn disse fire hadde avtalt en narkohandel to timer før vielsen skal finne sted og tropper opp i fullt brude & brudepike utstyr!
Boken har ikke et kjedelig øyeblikk og det skjer noe hele tiden, det blir vanskelig å trekke frem bare en enkelt ting. Da er det bedre at du leser boken og får nyte den selv. Skal jeg nevne en ting som kan trekke litt «ned» så var det at alt sjokolade snakket gjorde at jeg fikk lyst på mye av det jeg også, men jeg klarte å styre unna;-)
Jeg må bare si at jeg digger disse feelgood/Chick-lit/ bags of fun- bøkene veldig godt, herlige bøker når en skal slappe av!

12 tanker om “Bokanmeldelse – Sjokolade englenes- diett av Carole Matthews”

 1. Åååååh…. ELSKER sjokolade! Men, det spørs om ikke denne boken blir litt i søteste laget for meg. Men, jeg driver jo på med å gi meg selv nye utfordringer om dagen, så hvem vet? 😉 Tusen takk for fint bidrag på mitt tematips. Håper mange nye lesere finner boken din.

  Liker

 2. Dette er bok nummer to i serien(sjokoladeserien)og dette er lettleste kosebøker ja, en stor fordel å kjøpe inn en sjokolade før boken leses for du vil garantert få lyst på sjokolade underveis!

  Liker

 3. Eg seier eit rungande JA til sjokolade!
  Og boka? Vel, ein skal ikkje sjå vekk frå at den kan fortærast ein vakker dag – om det skulle falla seg slik.

  Liker

Kommentarer er stengt.